Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitura DURĂ primită de cei mai bogați pământeni printre care Bill Gates și pe Mark Zuckerberg - Averea lor a scăzut văzând cu ochii

bill-gates

Au sărăcit văzând cu ochii. Vorbim de miliardarii aflat în top 500  cei mai bogați oameni de pe pământ.

Cei mai bogați 500 de pământeni au pierdut din cauza prăbușirii burselor 99 de miliarde de dolari, aceasta fiind a doua mare cădere, într-o singură zi, din Bloomberg Billionaires Index din acest an, scrie Mediafax.

Fondatorul Amazon Jeff Bezos a pierdut 9,1 miliarde, cea mai mare în cazul unei singure persoane, averea celui mai bogat om din lume ajungând la 145,2 miliade dolari.

Cel mai bogat european, Bernard Arnault, a pierdut 4,5 miliarde dolari, averea proprietarului LVMH scãzând la 66,9 miliarde dolari. Miliardarul a pierdut alte 3,5 miliarde de dolari vineri, 5 octombrie, în urma zvonurilor privind intensificarea controalelor vamale, pentru reducerea importurilor neautorizate de articole de lux, cum sunt poșetele Louis Vuitton sau pantofilor Berluti.

Pierderi de peste un miliard de dolari au înregistrat 17 persoane, prrintre care investitorul Warren Buffett, a cãrui avere a scãzut cu 4,9% (cu 4,5 miliarde dolari).

Cei mai bogați 67 de moguli ai tehnologiei, un grup ce îi include pe Bill Gates și pe Mark Zuckerberg, contabilizeazã pierderi totale de 32,1 miliarde dolari.

Citește și: Traian Băsescu, declarație - spectacol în Parlament pe tema exploatării gazelor din Marea Neagră .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.