Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitura 'fatala' pentru Dorin Cocos. Nici DNA nu a reusit sa ii faca asta

dorin cocos catuse

Afaceristul Dorin Cocos primeste o lovitura 'fatala'. Dupa ce l-a parasit, a fugit din tara si se pare ca este deja insarcinata cu amantul sau, Diana Roibu il loveste pe Cocos unde il doare mai tare - la conturile bancare.

Citește și: DIVORȚ în politică: O politiciană s-a despărțit de soț

Nici DNA nu a reusit sa ii ia lui Cocos banii pe care se presupune ca i-a luat Diana. Cocos i-ar fi pus acesteia in cont milioane de euro, pentru a ii tine la adapost de anchetatori, insa aceasta nu mai este dispusa sa ii returneze. Acesta ar fi si motivul pentru care Cocos refuza sa ii acorde divortul.

Citește și: Râzi cu lacrimi: Cum se distrează tinerii aceștia nu ai mai văzut! Aruncă semințe de floarea soarelui în loc de bani / VIDEO

"Inainte de a ajunge dupa gratii, Cocos a trecut o suma mare de bani in conturile Dianei. S-a gandit ca ar putea avea probleme, asa ca s-a pus la adapost. Numai ca, intre timp, Diana nu i-a mai da sotului ei nici un ban inapoi si l-a si parasit. Vorbim de cateva milioane de euro. Dorin sufera foarte mult, nu se astepta la o asemenea tradare. Multi dintre cei care jurau ca ii sunt prieteni adevarati, acum nici nu il mai baga in seama. Insa, ca propria ta sotie sa te lase la greu si sa mai ramana si cu o parte din banii tai, chiar este crunt. Se zvoneste ca Diana ar fi deja insarcinata cu iubitul ei", a declarat un apropiat al omului de afaceri, pentru CANCAN.ro.

Citește și: Cum a pozat fiica primarului PSD care a făcut accident cu mașina primăriei când era beată / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.