Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură grea pentru Donald Trump: doi foști apropiați au acceptat să depună mărturie în fața Congresului

Vox
Donald Trump

Doi oficiali au fost de acord să depună mărturie în Camera Reprezentanților a Statelor Unite în contextul în care aceasta a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump, relatează Reuters.

Citește și: Curtea Constituțională, motivare care aruncă în aer alegerile prezidențiale/ DOCUMENT

Fostul ambasador al Statelor Unite în Ucraina, Marie Yovanovitch, care a fost chemată la o audiere miercuri, se va prezenta la data de 11 octombrie.

Fostul reprezentantul special al preşedintelui Donald Trump pentru Ucraina, Kurt Volker, care a demisionat vineri, urmează să depună mărturie joi, conform solicitării.

Nu există încă informații privind alți foști sau actuali oficiali care au fost de acord să se prezinte pentru a fi audiați în Camera Reprezentanților.

Camera Reprezentanţilor din SUA a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor i-a trimis citaţii secretarului de Stat Mike Pompeo prin care îi solicită să ofere toate documentele referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.