Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură GREA pentru Ilie Năstase: Ce INTERDICȚIE șoc a primit fostul număr 1 mondial

Inquam Photos / George Calin
Ilie Năstase Fed Cup

Fostul mare tenisman român Ilie Năstase nu va fi invitat la ediţia din acest a turneului de Mare Şlem de la Wimbledon şi ar putea fi oprit la poartă dacă va încerca să intre, au anunţat miercuri organizatorii, citaţi de Reuters.

UPDATE - REACȚIA LUI ILIE NĂSTASE

Năstase, în vârstă de 70 de ani, fost câştigător la Roland Garros şi US Open şi căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, este suspendat provizoriu de la toate evenimentele organizate de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), din cauza comentariilor presupus rasiste şi sexiste pe care le-a făcut la meciul cu Marea Britanie de luna trecută.

Preşedintele All England Club, Philip Brook, a afirmat că el "condamnă" comportamentul lui Năstase, cel care a disputat două finale la Wimbledon, anunță Agerpres.

Citește și: România mizează pe Israel. Un adevărat DESANT guvernamental pleacă în Țara Sfântă/ DETALII

"El nu va primi anul acesta o invitaţie la Royal Box", a indicat Brook într-o conferinţă de presă.

Directorul executiv al All England Club, Richard Lewis, a mers şi mai departe, declarând că Năstase "ar putea fi oprit la poartă" dacă va încerca să intre la meciuri cu bilet.

În timpul întâlnirii România - Marea Britanie, de la Mamaia, în setul secund al meciului dintre Sorana Cîrstea şi Johanna Konta, la scorul de 2-1 pentru româncă, Ilie Năstase a avut o discuţie cu arbitrul de scaun, iar după intervenţia arbitrului oficial a fost trimis în tribună, pentru ca apoi să fie evacuat din incinta terenului.

ITF a revenit cu un comunicat şi a anunţat că Năstase a fost eliminat de la întâlnirea cu Marea Britanie, după mai multe incidente şi ''un comportament nesportiv''. Fosta glorie a tenisului a agresat verbal, potrivit presei engleze prezente la Constanţa, arbitrul şi căpitanul echipei britanice şi pe Konta, provocând o întrerupere a meciului dintre Cîrstea şi Konta, a doua zi după aluziile deplasate la adresa sarcinii Serenei Williams în conferinţa de presă.

În conferinţa de presă desfăşurată înaintea meciului din Fed Cup, Năstase a fost întrebat ce părere are despre faptul că Serena Williams este însărcinată. ''Vom vedea ce culoare va avea copilul. Poate ciocolată cu lapte?!'', a putut fi auzit Năstase spunând de către jurnalişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.