Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură grea pentru preotul care a bruscat un bebeluș la botez: Poliția i-a deschis DOSAR PENAL! Ce urmează pentru acesta - VIDEO

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) s-a sesizat după apariţia, pe o reţea de socializare, a unui filmuleţ în care preotul Traian Mazăre, de la Biserica "Sfinţii Constantin şi Elena" din Brăila bruschează un bebeluş în timpul slujbei de botez, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, subinspector Laura Dan. Oamenii legii i-au deschis dosar penal preotului în urma scandalului iscat, iar polițiștii vor înainta documentele procurorilor.

"Colegii mei s-au sesizat din oficiu pe baza imaginilor apărute şi efectuează verificări, pentru a se stabili dacă în cauză sunt întrunite elementele constitutive ale unei infracţiuni, urmând a se lua măsurile legale în consecinţă", a declarat Laura Dan, potrivit Agerpres.

Citește și: Laura Codruţa Kovesi RUPE TĂCEREA. Ce spune şefa DNA despre corupţia din sănătate - VIDEO

În urma imaginilor apărute pe internet, Arhiepiscopia Dunării de Jos îşi exprimă regretul vizavi de "atitudinea nepotrivită a preotului slujitor" şi îşi cere iertare "familiei şi credincioşilor", anunţând declanşarea unei anchete în cazul respectivului preot.

"În legătură cu cele petrecute la săvârşirea Tainei Sfântului Botez în biserica 'Sfinţii Împăraţi' din municipiul Brăila, ne exprimăm regretul pentru atitudinea nepotrivită a preotului slujitor şi, în acelaşi timp, cerem iertare familiei şi credincioşilor prezenţi. Aspectele ce decurg din materialul înregistrat video vor fi cercetate potrivit rânduielilor liturgice şi canoanelor bisericeşti, în vederea luării măsurilor ce se impun", se arată într-un comunicat al Biroului de presă al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.