Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură grea pentru primarul Allen Coliban: a pierdut un proces esential pentru cariera sa politică

Radu Pop
senat.ro
Allen Coliban

Lovitură grea pentru primarul Allen Coliban: a pierdut un proces esential pentru cariera sa politică

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a pierdut definitiv procesul pe care l-a intentat Camerei de Conturi Brașov și Curții de Conturi.

Solutia pe scurt, pronuntata de Curtea de Apel Brasov: „Respinge cererea de recurs formulată de recurentul reclamant Municipiul Braşov, prin Primar, împotriva Sentinţei civile nr. 304/CA/20.04.2023 pronunţată de Tribunalul Braşov, Secţia II-a civilă de contencios administrativ fiscal, pe care o menţine. Respinge cererea de intervenţie accesorie în interesul recurentei reclamante, formulată de intervenientul Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Braşov –Steagul Renaşte. Definitivă. Pronunţată în condiţiile art. 396 alin. 2 C.pr.civ., prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei, astăzi, 19.10.2023”, se arată în decizie, informează newsbv.ro.

El contesta măsurile impuse de auditorii economici referitor la obligarea Primăriei la calcularea prejudiciilor din acordarea nelegală a milioane de lei din banii publici către FC Brașov – Scotch Club, precum și în acordarea gratuită, fără acordul Consiliului Local a Catacombelor Brașovului, în „Afacerea Amural”.

Context

Cele două chestiuni ar avea și un iz penal, chestiuni care ar fi pe masa procurorilor DNA, asta pentru că e ilegal și penal să își dai bani ca primar la clubul unde ești membru fondator, arată newsbv.ro.

Edilul Brașovului a susținut că aceste acuzații sunt „fakenews”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.