Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură grea pentru PSD: s-a rupt alianța moșită de Liviu Dragnea

Dragnea

În plină campanie electorală, PSD primește o lovitură neașteptată. Alianța moșită de Liviu Dragnea, iar în teritoriu s-ar putea să reînceapă problemele majore.

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, a anunțat că alianța dintre PSD și PPDD s-a rupt în momentul în care s-a dat Ordonanța traseiștilor. Ironica sorții face ca Liviu Dragnea să fie artizanul ambelor proiecte: el a moșit alianța cu PPDD și tot Dragnea a fost tată Ordonanței traseiștilor.

”Colaborarea a căzut de mult, de aproape două luni de zile. A doua zi după ce am semnat acest acord sau, mă rog, a treia zi, s-a dat ordonanța trădării. Știți ce s-a întâmplat cu ordonanța trădării? Noi am făcut o greșeală. Noi am crezut că lucrurile în România vor merge spre normalitate, nu spre dezastru, și am pus pe listele noastre pentru consiliile locale, județene, primării, oameni foarte pricepuți, cu multe studii, savanți dacă s-ar putea. Din păcate, lucrurile acestea nu coincid și cu moralitatea respectivilor oameni”, a declarat Dan Diaconescu.

Problemele pentru PSD ar putea să apară în teritoriu. Spre exemplu, în fieful lui Victor Ponta de la Gorj, PSD a făcut majoritate abia după ce de la centru li s-a ordonat consilierilor PPDD să meargă alături de PSD. Dacă PPDD schimbă armele, PSD-ul și Ponta intră în opoziție chiar în propriul fief.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.