Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură grea pentru Simona Halep: i-au dat terenul cadou și acum i l-au luat înapoi

Instagram
simona halep

Simona Halep a fost numită cetățean de onoare al orașului Bușteni și odată cu această distincție a primit cadou și un teren. Pentru că Halep nu l-a exploatat în termenul cerut de lege, primarul din Bușteni, Mircea Corbu, i-a revendicat drepturile asupra terenului, iar acolo se vor construi blocuri.

”Vești foarte bune pentru Bușteni! Contractul de finanțare în valoare de 14.120.845,78 Lei pentru construcția a trei blocuri eficiente energetic (nZEB) a fost semnat!
Acest proiect este unul dintre cele mai importante depuse până în acest moment de către Primăria orașului Bușteni, proiectul privind construirea a trei blocuri nZEB de locuințe sociale pentru tinerii din orașul Bușteni. Terenurile propuse pentru construcția acestor blocuri sunt localizate pe Str. Urlătorii și Str. Ștefan Cel Mare, iar valoarea eligibilă aprobată este de peste 14 milioane de Lei, fonduri europene obținute prin programul PNRR. Suntem nerăbdători să demarăm etapa de implementare a acestui proiect.
Reamintim că pentru a fi posibilă depunerea acestui proiect și a avea terenurile disponibile, în cadrul Consiliului Local s-a aprobat retragerea dreptului de folosință pentru terenurile acordate gratuit pentru mai mulți cetățeni de onoare, persoanele aveau obligația începerii construcției în termen de un an de la data atribuirii terenului, dar nu și-au exprimat dorința de a construi locuințe în orașul Bușteni și nici nu au făcut vreun demers în acest sens din anul 2010.
#NeDezvoltămÎmpreună”, se arată în postarea lui Mircea Corbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.