Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ de PROPORȚII: Polițiștii din Calafat au CAPTURAT heroină în valoare de 1,5 milioane de euro

heroina

Captură de proporții în plină stare de alertă. Polițiștii de la Punctul de trecere a frontierei Calafat au găsit ascunse în cabina unui camion condus de un bulgar aproximativ 50 de kilograme de heroină. Acesta a spus că geanta în care au fost găsite drogurile i-a fost dată de un prieten ca să o ducă în Elveția, conform Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, drogurile au fost găsite în cabina unui camion condus de un cetățean bulgar în vârstă de 38 de ani. Acesta s-a prezentat la vamă la intrarea în țară, iar, în urma controlului efectuat, polițiștii au găsit o geantă de voiaj ascunsă printre bagaje și sacoșe cu mâncare.

Citește și: Secretarul de stat Horațiu Moldovan anunță că Guvernul pregătește NOI RESTRICȚII dacă numărul cazurilor de coronavirus sare de 200 pe zi

„Cu ocazia controlului specific, acţionând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au descoperit în cabina autocamionului, într-o geantă de voiaj ascunsă printre bagaje şi sacoşe cu mâncare, mai multe pachete ce conțineau o substanţă pulverulentă de culoare maro,cu miros înţepător, în greutate de aproximativ 50 kg, susceptibilă a fi heroină”, se arată în comunicat.

Conform polițiștilor, bulgarul a spus că geanta de voiaj nu îi aparține, aceasta fiindu-i dată de un prieten, ca să o transporte în Elveția.

Întreaga cantitate de substanță a fost ridicată de către lucrători BCCO Craiova şi trimisă spre expertiză la Laboratorul de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul IGPR.

Cercetările sunt continuate de procurori pentru trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

Cetățeanul bulgar a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Dacă ar fi fost comercializate pe piaţa neagră, drogurile ar valora peste 1.500.000 euro, au mai transmis polițiștii de frontieră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.