Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ în domeniul sănătăţii. Ministrul Bodog a făcut ANUNŢUL: Când începe producţia de vaccinuri la Institutul Cantacuzino

vaccin cantacuzino

Ministrul Sănătăţii a făcut recent un anunţ uluitor despre Institutul Cantacuzino. El susţine că celebrul centru va putea să producă vaccinuri peste trei ani.Bodog spune că în tot acest timp Institutul va putea produce suplimente pentru stimularea imunităţii.

"Institutul Cantacuzino poate să producă vaccinuri cam în trei ani. Dar, în această perioadă, el poate să producă suplimente pentru stimularea imunităţii. Poate să înceapă să producă produsele pe care le-au avut, nu neapărat vaccinurile despre care vorbim, în speţă gripalul şi BCG, dar poate începe să producă unele lucruri", a declarat Florian  Bodog, vineri, într-o conferinţă de presă, susţinută la Tărgoviște cu ocazia manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Sfântului Nifon.

"În acelaşi timp, trebuie să aducem specialişti pentru că nu e niciun secret că, la momentul la care institutul a rămas fără finanţare, specialiştii de top de acolo au plecat. Noi trebuie să aducem specialişti acolo, trebuie să construim o nouă linie de producţie şi totul trebuie să fie făcut pe o bază sănătoasă", a mai adăugat Bodog.

Citeşte şi: Record NEGATIV pentru România: Inflaţia, la maximul ultimilor doi ani şi nouă luni .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.