Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură în dosarul lui Horia Uioreanu: unul dintre cei condamnați a FUGIT și este de negăsit

most wanted

Fostul președinte al CJ Cluj, Horia Uioreanu, a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare. În același dosar cu Uioreanu a fost condamnat și omul de afaceri Ioan Bene, înaă acesta este de negăsit. Polițiștii l-au dat în urmărire și încearcă să-l aducă la Penitenciarul Gherla, potrivit clujust.ro.

Citește și: ALERTĂ - Președintele Comisiei Europene, AVERTISMENT FĂRĂ PRECEDENT pentru România, din cauza legilor justiției

”La data de 31.01.2018, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Tribunalul Cluj.

Pe numele a doi bărbaţi din municipiul Cluj-Napoca, respectiv comuna Iclod, județul Cluj, au fost emise mandate de executare a unor pedeapse de 6 ani și 4 luni închisoare pentru săv'rșirea infracțiunilor de luare de mită, tentativă de complicitate la infracțiunea de spălare de bani și fals în înscrisuri sub semnătură privată, respectiv 3 ani închisoare pentru dare de mită. Cei doi bărbaţi au fost introduși în Penitenciarul de Maxima Siguranță Gherla.

Polițiștii efectuează cercetări privind un al treilea bărbat care a fost dat în urmărire.”, a transmis IPJ Cluj, în cadrul unui comunicat de presă.

Ioan Bene a preluat în 2011 compania Construcții Napoca SA din Cluj-Napoca de la miliardarul Ion Țiriac. După ce a fost arestat preventiv, Bene și-a cesionat părțile din firme fiicelor sale, Alexandra și Raluca, cât și fratelui Daniel Bene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.