Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură în Parlament: ALDE redevine partid parlamentar

alde.ro
alde

Deputatul Nicolae Roman, ales în circumscripția electorală nr. 10 din județul Buzău, a anunțat de la tribuna Camerei Deputaților înscrierea sa în Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE). Astfel, partidul ALDE va avea reprezentare în Parlament, chiar dacă deputatul va activa ca independent.

„Atunci când am intrat în politică mi-am făcut un proiect în care cei din meseria mea să o ducă mai bine, așa cum întreg acest popor trebuie să o ducă. Familia mea e de sorginte liberală. Atâta timp cât am fost sub arme nu puteam să îmi exprim crezurile politice. La trecerea mea în rezervă, programul pe care mi l-am făcut a fost axat pe această linie, la fel și valorile pe care le am: libertate, familie, credință, proprietate, educație, națiune și, nu în ultimul rând, caracterul.

ALDE este singura formațiune liberală care duce mai departe vechile tradiții ale liberalilor în această țară. Oamenii pe care i-am întâlnit îmi dau credința că vom reuși să punem în practică proiectul pe care mi l-am asumat, să readucem liberalii adevărați la locurile lor”, a afirmat domnul Nicolae Roman.

La rândul său, copreședintele ALDE Varujan Vosganian a subliniat faptul că ALDE se reîntoarce în Parlament, precizând că discuțiile avute cu domnul Nicolae Roman au confirmat că există o viziune comună despre modul în care trebuie să arate România în viitor.

„Sigla ALDE se reîntoarce în Parlament, acolo unde, de fapt, îi era locul. Și nu se întoarce oricum, ci purtată de un general cu două stele, domnul deputat Nicolae N. Roman, un om prețuit de casta militară. Domnul deputat Roman, prin poziția și cu expertiza pe care le are, va fi parte a conducerii ALDE și va coordona Departamentul de securitate națională. După ce discuțiile pe care le-am avut au confirmat că avem o viziune comună despre ceea ce trebuie să fie România în viitor, domnul Nicolae Roman devine membru ALDE și reprezentantul nostru în Parlament”, a declarat copreședintele ALDE, Varujan Vosganian.”, arată un comunicat ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.