Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură în spate pentru Emil Boc: liberalul care și-a anunțat deja candidatura la Primăria Cluj-Napoca

emil boc

Sabin Sărmaș, președintele Comisiei pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor din Camera Deputaților, a anunțat că vrea să candideze împotriva lui Emil Boc la primăria Cluj-Napoca. Actualul edil încă nu și-a anunțat în mod oficial intenția de a candida la Primărie.

Orașul a ajuns într-o etapă în care trebuie să "se ducă la următorul nivel", altfel "se va sufoca în curând". "E ca mămăliga care stă să explodeze", a explicat Sărmaș situația din Cluj, la postul de televiziune Digi24.

Întrebat de ce vrea să candideze împotriva lui Emil Boc la primăria Cluj, Sărmaș a spus "că orașul nostru a ajuns într-o etapă în care trebuie să se ducă la următorul nivel. Ca să folosesc o vorbă de la Revoluție: 'e ca mămăliga care stă să explodeze'. E frumoasă, de 5 stele, dar care dacă nu e dus la următorul nivel se va sufoca în curând".

„PNL mai are foarte mulți oameni de dreapta în continuare, dar acțiunile, n-aș spune și valorile, nu mai sunt cele de acum câțiva ani, alterate, evident, de o guvernare de coaliție. Măsurile, evident, nu sunt în linie neapărat cu ceea ce-și dorește uneori partidul în interiorul său”, a mai spus liberalul.

A fost parțial exclus din grupurile PNL de WhatsApp

Sabin Sărmaș susținea zilele trecute, când a apărut zvonul că va candida, că ar fi fost exclus deja din grupurile de Whatsapp locale.

Profil

„Un ferm convins că schimbarea începe cu fiecare dintre noi, în prezent sunt membru al Parlamentului României, conducând eforturile Comisiei IT&C pentru digitalizarea administrației publice și a României, în ansamblu.

Mi-am dezvoltat cariera profesională atât în organizații publice, cât și private, mereu legate de sectorul digital și de guvernanța societății informaționale și cunoașterii, având șansa de a aborda provocările industriei dintr-o perspectivă multi-stakeholder”, se arată în prezentarea lui Sărmaș.

„În iulie 2021, am fost numit de Guvernul României în calitate de președinte desemnat al Conferinței plenipotențiare a ITU, agenția specializată a Națiunilor Unite pentru TIC, cel mai înalt organism de elaborare a politicilor.

Înainte de aceste angajamente, am ocupat funcția de Președinte al Autorității Naționale pentru Digitalizare, fiind responsabil cu coordonarea și implementarea politicilor, strategiilor și proiectelor naționale în tehnologia informației, comunicațiilor și digitalizarea serviciilor publice.

Activitățile mele transsectoriale au fost legate și de sectorul privat, ca inginer software și dezvoltator de afaceri în cadrul diferitelor companii situate în Cluj-Napoca, un hub tradițional pentru start-up-uri inovatoare și companii IT din România”, mai punctează Sărmaș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.