Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitura lui Kadîrov: cinci militari ucraineni capturați în zona Klişciivka

Reuters - Agerpres
Ramzan Kadîrov

Liderul Republicii Cecene a menționat că localitatea Klişciivka este controlată de Forțele Armate Ruse. Preşedintele Republicii Cecene, Ramzan Kadîov, a anunțat capturarea a cinci militari ai Forțelor Armate ale Ucrainei, în zona așezării Klişciivka, pe linia frontului Artemivsk (Bahmut, n.r.), unde forțele speciale Ahmat au fost relocate recent, anunță Rador.

'Iată primele rezultate ale activităţii forțelor speciale Ahmat pe linia frontului Bahmut (lângă Artemivsk, denumirea ucraineană este Bahmut - nota TASS), a anunţat Kadîrov, pe canalul său de Telegram. Potrivit lui Kadîorv, reţinerea lor a avut loc 'pe fondul isteriei presei ucrainene' care a anunţat că de fapt Klişciivka se află sub controlul armatei ucrainene'. El a mai spus că localitatea Klişciivka este controlată de Forțele Armate Ruse.

'Anterior, unii luptători ucraineni au declarat că nu au văzut forțe speciale Ahmat în zona Bahmut', a scris Kadîrov. 'Cred că militarii Forțelor Armate ale Ucrainei fie au probleme serioase de vedere, fie au decis să se îndepărteze de posturile de tragere, din motive care sunt lesne de înțeles pentru noi', a mai susţinut el. Potrivit acestuia, posturile ucrainene de televiziune 'sunt pline de titluri potrivit cărora forțele noastre speciale suferă pierderi grele în Bahmut'.

Potrivit lui Kadîrov, aceasta este 'o nouă dezinformare'. Liderul Republicii Cecene a remarcat faptul că, pe fondul unei contraofensive nereușite și al înfrângerilor în aproape toate direcţiile cheie, presa ucraineană încearcă să compenseze cu știri care 'nu au nimic de-a face cu situația reală'. El a subliniat că situația este de fapt cu totul alta. 'Unitățile noastre acționează în mod coordonat și clar. Puteți vedea probe evidente ale acestui fapt în aceste cadre', a scris Kadîrov, adăugând un videoclip cu prizonierii de război pe canalul său de Telegram.

***Acest conținut media a fost creat în Rusia, unde legea restricționează relatările despre operațiunile militare rusești din Ucraina

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.