Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură năprasnică: PRO TV plătește pentru concurentul de la Românii au Talent

romanii au talent

Lovitură năprasnică: PRO TV plătește pentru concurentul de la Românii au Talent! Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, să amendeze cu 100.000 de lei televiziunea Pro TV, pentru încălcarea legislaţiei audiovizualului în mai multe ediţii ale emisiunii "La Măruţă", dar şi în emisiunea "Românii au talent", în care a fost prezentat un concurent condamnat pentru complicitate la crimă, informează Mediafax.

CNA a analizat, în şedinţa de marţi, opt ediţii ale emisiunii "La Măruță", difuzate în perioada 5 - 21 ianuarie, dar şi două ediţii ale emisiunii "Românii au talent", difuzate pe 13 şi 27 martie.

În emisiunile "La Măruţă" analizate au fost prezentate persoane precum "Beyonce de România", care a suferit mai multe operaţii estetice pentru a fi pe placul iubitului ei, cântăreţul de manele Nicolae Guţă, dar şi un conflict din familia cântăreţului Marian Mexicanu'.

Pe de altă parte, în emisiunile "Românii au talent" analizate de CNA a fost prezentat un concurent care a fost condamnat pentru complicitate la crimă, Andrei Grigoriu. De asemenea, CNA a analizat extrase din emisiunea "Românii au talent" în care Mihaela Rădulescu, jurat al acestui show, a făcut comentarii referitoare la o concurentă, căreia i-a spus că trebuie să slăbească, dar şi în care Mihaela Rădulescu se tăvălea prin făină.

CNA a constatat că a fost încălcată legislaţia audiovizualului atât în emisiunea "La Măruţă", cât şi în ediţia show-ului "Românii au talent" în care a fost prezentat concurentul care a fost condamnat la închisoare pentru crimă.

Pe de altă parte, prezentă la şedinţa CNA de marţi, reprezentanta Pro TV, Adriana Păpureanu, a spus că "La Măruţă" este o emisiune de divertisment, care nu are rolul de a educa şi de a prezenta modele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.