Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru AC Milan! Investcorp a renunţat la oferta de cumpărare a clubului

www.digisport.ro
suporteri AC Milan

Fondul de investiţii Investcorp, cu sediul în Bahrain, a renunţat la oferta de cumpărare a clubului italian de fotbal AC Milan, transmite joi presa internaţională, citat de Agerpres.

Investcorp a precizat că a pus capăt discuţiilor cu fondul de investiţii american Elliott Management, care deţine din 2018 clubul AC Milan.

"Am avut discuţii cu Elliott despre o potenţială investiţie la AC Milan. Aşa cum se poate întâmpla în cazul ofertelor premium, nu s-a ajuns la un acord comercial şi am decis de comun acord să încheiem discuţiile", a declarat, joi, pe Twitter, preşedintele executiv al Investcorp, Mohammed Al Ardhi.

El nu a precizat motivele care au dus la eşecul discuţiilor, însă a adăugat: "Îi dorim lui AC Milan mult succes în sezonul viitor şi nu numai."

Investcorp a purtat luna trecută negocieri exclusive pentru cumpărarea lui AC Milan de la fondul Elliott. Acesta din urmă a preluat clubul în 2018, când omul de afaceri chinez Li Yonghong nu şi-a îndeplinit unele obligaţii legate de un pachet de finanţare după achiziţionarea grupării lombarde de la Silvio Berlusconi cu un an înainte.

Potrivit presei locale, de achiziţionarea lui Milan ar mai fi interesat fondul de investiţii american RedBird Capital, care ar fi oferit 1,3 miliarde de euro, depăşind astfel oferta Investcorp.

Echipa AC Milan, în lotul cărei se află şi portarul român Ciprian Tătăruşanu, a câştigat duminică Serie A după o pauză de 11 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.