Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Antena 3: Un fost ministru al lui Băsescu îi dă în judecată şi le cere o sumă imensă

ziuanews.ro
antena 3

Antena 3 are parte de noi probleme. Un fost ministru al lui Traian Băsescu îi dă în judecată pe cei de la postul de ştiri şi le cere o sumă imensă.

Teodor Baconschi a dat in judecata Antena 3, de la care solicita daune morale in valoare de 250.000 de euro, acuzand o campania sistematica de insultare si denigrare la adresa lui. Acesta a făcut totul public pe contul său de facebook.

Citeşte şi: Un milionar, adus în cătuşe la Curtea Supremă: Ce i-au cerut judecătorii

"ANUNȚ PUBLIC Astăzi, 16 iunie 2016, am depus, prin avocat, la Registratura generală a Tribunalului București, acțiunea civilă prin care solicit postului TV Antena 3 plata unor daune morale în valoare de 250.000 Euro.

Citește și: Acestea sunt noile nume ale românilor care au jucat cu Elveția: O să te ții de burtă de la atâta râs / FOTO

Precizez că în dosarul cauzei figurează transcrierea celor 53 (cincizeci și trei) de emisiuni calomniatoare la adresa mea, difuzate și redifuzate de numitul post TV în intervalul 2014-2016, adică după pronunțarea Hotărârii definitive a Curții de Apel București (decizia 1328R din 18.09.2014) care a stabilit, în procesul intentat contra lui Bogdan Diaconu, că acesta m-a defăimat în chestiunea presupusei ”fraudări a votului de la Paris, la alegerile prezidențiale din 2009”.

Citeşte şi: România, SUSPENDATĂ de la EURO 2016? UEFA a deschis o procedură DISCIPLINARĂ

Campania sistematică de insultare și denigrare a mea, desfășurată prin realizatorii Antena 3, a încălcat în mod repetat articolul 30.8 din Constituția României și jurisprudența relevantă a Curții Europene pentru Drepturile Omului, provocându-mi daune de imagine publică extrem de grave. Agresiunea mediatică a postului respectiv este cu atât mai nejustificată cu cât alegațiile privind așa zise ”fraude electorale la Paris” au făcut obiectul unor sesizari la Curtea Constituțională, Parchetul de pe lângă ÎCCJ și Autoritatea Electorală Permanentă, care le-au respins categoric. Soluţiile respectivelor instituții abilitate au fost date publicitații prin comunicate de presă emise de Curtea Constituţională și Autoritatea Electorală Permanentă, astfel încât postul Antena 3 nu poate invoca faptul că nu avea cunoştinţă de acest lucru. Am deplina încredere că, într-o materie unde există deja o Hotărâre definitivă și irevocabilă a Justiției, se va face și de această dată dreptate.", a anunţat Teodor Baconschi pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.