Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Clotilde Armand: prefectul Capitalei îi zice 'pas' în războiul cu Romprest/SURSE

Facebook
clotilde romprest

La nivelul Prefecturii Capitalei s-a discutat solicitarea venită din partea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, pentru a institui starea de alertă în Sectorul 1.

Sursele noastre susțin că prefectul Alin Stoica, susținut de USR-PLUS, nu ar dori să riște cu impunerea stării de alertă, asta pentru că de aici ar porni un adevărat război în instanță, iar cei de la Romprest ar avea toate șansele să câștige. În cazul declarării stării de alertă, Primăria Sectorului 1 ar fi contractat imediat serviciile unei alte firme de salubrizare, dar cu siguranță Romprest ar fi atacat decizia în instanță, iar în cazul în care ar fi câștigat, cheltuielile erau uriașe. Primăria Sectorului 1 ar risca să ajungă în situația în care să fie nevoită să plătească și noul furnizor, dar și compania Romprest, plus datoriile restante.

La nivelul Prefecturii Capitalei s-a analizat fiecare element al acestui război dintre Clotilde Armand și Romprest. Blocajul survine din cauza fatului că Primăria Sectorului 1 nu plătește integral facturile, iar Romprest nu are fonurile necesare să plătească sortatorii.

O propunere a fost ca Primăria Sectorului 1 să plătească direct sortatorii, iar Romprest ar fi fost de acord, însă doar în situația în care Primăria ar fi plătit și cele 14 milioane de lei reprezentând facturi restante. Această condiție nu este acceptată de Primăria Sectorului 1, tocmai de aceea s-a ajuns într-o fundătură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.