Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru comercianţii AMAYON - Ce măsură pregăteşte compania pentru transportul şi depozitarea mărfurilor în SUA

www.digi24.ro
Amazon

Amazon.com intenţionează să majoreze anul viitor comisioanele percepute comercianţilor care folosesc platforma sa pentru transportul şi depozitarea mărfurilor în Statele Unite, în medie cu 3%, din cauza costurilor mai mari şi a programelor de tipul livrare într-o singură zi, transmite Reuters, citată de NEWS.ro.

Compania de comerţ electronic gestionează livrările pentru majoritatea comenzilor din SUA prin intermediul diviziei interne de logistică şi anticipează că va încasa aproape 1,5 miliarde de dolari în actualul sezon al sărbătorilor prin înjumătăţirea termenului de livrare la o singură zi pentru clienţii Prime.

Livrarea mai rapidă faţă de ceea ce pot oferi companiile concurente a fost esenţială pentru Prime, un program contra-cost pe bază de abonament care îi încurajează pe cei peste 100 de milioane de membri să cumpere mai mult de pe Amazon.

Într-un email trimis vineri comercianţilor care îşi vând mărfurile pe Amazon, compania a anunţat că în acest an a investit peste 15 miliarde de dolari în instrumente, infrastructură şi programe precum Fulfillment by Amazon (FBA), pentru a-i ajuta pe comercianţi.

”Axată pe FREE One-Day Delivery, aceasta a fost cea mai mare investiţie într-un an făcută vreodată în FBA. Cu toate acestea, în 2020 vom face doar majorări moderate (de circa 3%) a comisioanelor, sub media din sector, pentru că rămânem dedicaţi succesului vostru”, a scris Amazon în email.

Comisioanele percepute de Amazon la vânzarea unui produs vor scădea în unele cazuri, a precizat compania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.