Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ pentru Frunzăverde: A rămas fără funcţie

P

Sorin Frunzăverde a rămas fără funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Ordinul a fost semnat vineri de prefectul Florenţa Albu, potrivit presei locale.

Deşi a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare într-un dosarîn care este acuzat de folosire a influenţei în vederea obţinerii unui folos necuvenit, nu DNA este motivul demiterii. Decizia prefectului vine în urma raportului făcut de secretarul județului, Darian Ciobanu, care a confirmat că Frunzăverde absentează de mai bine de șase luni de la ședințele Consiliului Județean din cauza unei boli grave (acesta a fost operat de cancer, anul trecut). Legea prevede ca în acest caz mandatul să înceteze de drept.

"Doamna Florența Albu, prefectul județului Caraș-Severin, a semnat încă de vineri ordinul de încetare a mandatului președintelui Consiliului Județean", a confirmat Mihaela Badea, reprezentantul Prefecturii, pentru expressdebanat.ro. Președintele interimar al Consiliului Județean se va alege din rândul consilierilor județeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.