Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru General. O întreagă organizație PPDD a plecat la PRU

Lovitură pentru liderul UNPR, Gabriel Oprea: președintele Filialei PPDD Vaslui, Marcel Vasilache, a denunțat astăzi într-o conferință de presă ”simulacrul de fuziune” dintre UNPR și PPDD și a anunțat trecerea întregii organizații la Partidul România Unită, condus de deputatul Bogdan Diaconu.

”Nu a fost niciun congres de fuziune, ci o ședință comună UNPR-PPDD unde am fost puși să votăm de Oprea! Împreună cu toți membrii din organizația PPDD am hotărât să mergem la Partidul România Unită și știu că urmează ca și alte filiale PPDD să urmeze aceeași cale. Am ales un partid naționalist în ale cărui idealuri credem, nu ne interesează ciolanul de la UNPR, ci să construim ceva pentru România”, a declarat Marcel Vasilache, de astăzi președinte interimar al Filialei PRU Vaslui.

La ultimele alegeri locale, Filiala PPDD Vaslui a câștigat un număr de 93 de consilieri locali, 4 consilieri județeni, doi primari, având peste 14 la sută.

La conferința de presă de la Vaslui au participat și prim-vicepreședintele PRU Augustin Hagiu împreună cu vicepreședintele PRU Dumitru Bădrăgan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.