Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ pentru Igor Dodon: Localitatea în care e născut va semna UNIREA cu România

facebook
dodon

Primarul satului Sadova, localitatea de baștină a președintelui Igor Dodon, ar putea să semneze declarația de Unire cu România, alături de celelalte nouă sate care au deja semnat documentul simbol.

„Eu am încredere în consătenii mei, sunt ferm convins că cei care au votat deja astfel de declarații, atât cei care intenționează să le voteze vor conștientiza, în timpul cel mai apropiat, sper, că este încălcare a Constituției R. Moldova, sunt încălcate mai multe articole din Constituție și mai devreme sau mai târziu vor trebui să răspundă pentru aceasta”, a declarat Igor Dodon.

Citește și: Analiză LA SÂNGE a ministrului Olguța Vasilescu! Cum i-a ajutat pe pensionari – Adevărul despre Legea pensiilor

Primarul localității Sadova, Vladimir Susarenco, a declarat pentru tv8.md, că a început deja discuțiile cu consilierii locali, iar câțiva dintre ei și-au dat deja acordul. Primarul de Sadova susține că va semna declarația de Unire dacă acest lucru și-l doresc și localnicii, motiv pentru care urmează să îi consulte, scrie unimedia.info.

Igor Dodon, și-a manifestat indignarea pentru faptul că în ultima perioadă tot mai multe localități din țară semnează Declarația simbol de Unire cu România.

Citește și: O nouă ORDONANȚĂ de URGENȚĂ a Guvernului Dăncilă! Cine beneficiază de ea

Pe site-ul președinției, Igor Dodon a scris că el condamnă „în cel mai categoric mod acțiunile unor reprezentanți din localitățile Republicii Moldova, dar și indiferența, neglijența sau poate rea-intenția a unor astfel de instituții, cum ar fi SIS-ul, MAI, Procuratura Generală, care ar trebui să contracareze aceste manifestări”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.