Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ pentru Klaus Iohannis: Premierul Cehiei spune că și-ar fi dorit ca premierul Viorica Dăncilă să reprezinte România la Consiliul European - VIDEO

Inquam Photos/ Octav Ganea
Consiliul National PSD Dancila

Premierul Viorica Dăncilă începe să fie recunoscută de liderii din UE! Omologul ceh, Andrej Babiš, a spus, într-o conferință de presă, că și-ar fi dorit ca România să fie reprezentată de premierul Dăncilă la Consiliul European, nu de Klaus Iohannis.

”Îmi pare rău, doamnă premier, că nu veniți la întâlnirea Consiliului, vine președintele dumneavoastră. Cred că pentru că părerile noastre sunt foarte apropiate în ceea ce privește problematica Uniunii Europene, este foarte mare păcat că nu veniți la Consiliul European la întâlnire.”, a spus Babis, la o conferință de presă comună cu Viorica Dăncilă, dând un semnal că poziția lui Klaus Iohannis în Consiliul European nu coincide cu cea a Cehiei.

Citește și: Norica Nicolai atac la adresa lui Rareș Bogdan! ‘Talentul de slugoi nu înlocuiește caracterul’

De altfel, președintele Klaus Iohannis, va participa, în perioada 21-22 martie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, pe agenda de discuții aflându-se, printre altele, combaterea dezinformării în contextul alegerilor pentru Parlamentul European din perioada 23-26 mai și relațiile externe ale UE.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.