Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ pentru Liviu Dragnea: Omul său de încredere, Paul Stănescu, a cedat, la insistențele DNA / DOCUMENT

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea DNA

DNA a cerut Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, condus de Paul Stănescu, să se constituie parte civilă în dosarul în care Liviu Dragnea este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, de fraude europene şi abuz în serviciu, fapte care ar fi fost comise în perioada în care era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman (2000-2012).

Stănescu, văzut drept omul de încredere al lui Dragnea, a cedat la insistențele DNA și a decis ca ministerul pe care îl conduce să se constituie parte civilă, așa cum reiese dintr-un comunicat remis la cererea redacției STIRIPESURSE.RO.

Citește și: Udrea la shopping cu mama! Suma uriașă pe care a plătit-o pentru o haină

”Ca urmare a solicitării DNA, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene s-a constituit parte civilă în dosarul având ca obiect verificarea modalităţii de implementare a proiectelor cod SMIS 1099 şi 1124”, se arată în răspunsul Ministerului Dezvoltării.

Trebuie spus că Paul Stănescu a făcut parte din alaiul de lideri PSD care l-au susținut pe Dragnea în fața DNA, pe 13 noiembrie, când a fost audiat. În plus, așa cum STIRIPESURSE.RO scria pe 14 decembrie, și Ministerul Fondurilor Europene, parte a Ministerului Dezvoltării, s-a constituit parte civilă în acest dosar.

Citește și: Atenție! Guvernul a modificat o lege extrem de importantă – cum se va proceda de acum

Conform DNA, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Fondurilor Europene (MDRFE) ar fi fost prejudiciat în acest caz cu peste 20 milioane euro, iar CJ Teleorman cu 31 de milioane de lei.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.