Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Manchester City: Kevin De Bruyne, indisponibil între patru şi şase săptămâni, după accidentarea suferită în meciul cu Aston Villa

www.mirror.co.uk
de Bruyne Manchester City Arsenal

Kevin De Bruyne, fotbalistul belgian al lui Manchester City, va fi indisponibil între patru şi şase săptămâni după ce s-a accidentat în meciul de miercuri cu Aston Villa (2-0) din campionatul Angliei, a anunţat vineri site-ul radioteleviziunii RTBF.

De Bruyne a fost înlocuit în minutul 59 al meciului cu Aston Villa, după o ciocnire cu Jack Grealish, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Mesaj de la Muntele Athos, în privința vaccinului anti-Covid: ‘Este produs forțat, în condițiile în care lipsesc încă multe informații despre biologia coronavirusului’

După meci, Pep Guardiola, a spus că se teme că mijlocaşul său a suferit o accidentare musculară. Vineri, el a confirmat că este vorba de o problemă la ischiogambieri.

"Potrivit medicului, după examenele efectuate ieri şi în această dimineaţă, el va lipsi între patru şi şase săptămâni", a declarat Guardiola. "Vom merge înainte. Nu voi aminti cât de important este pentru noi, însă din păcate pentru el, pentru noi toţi, va lipsi într-o parte importantă a sezonului. Trebuie să găsim o soluţie, fiindcă pentru toată lumea e greu în această situaţie şi trebuie să ne adaptăm", a adăugat tehnicianul.

Mijlocaşul belgian va rata mai ales partida de pe terenul lui Liverpool, pe 7 februarie.

Manchester City este pe locul 2 în Premier League, la două puncte de liderul Manchester United, ce are un meci mai mult disputat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.