Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru minori: Şefii Tinder interzic aplicaţia celor sub 18 ani

rtv
copii in clasa

Aplicația mobilă Tinder va interzice de săptămâna viitoare accesul tinerilor cu vârste mai mici de 18 ani, a anunțat compania, schimbându-și astfel politica inițială care permitea adolescenților cu vârste cuprinse între 13-17 ani să dețină un cont pe această platformă și să folosească serviciul, scrie theverge.com.

Platforma Tinder este un serviciu digital matrimonial. ''Pe această platformă care a facilitat peste 11 miliarde de conexiuni, avem responsabilitatea să evaluăm constant experiențele diferiților noștri utilizatori'', a transmis într-un comunicat Rosette Pambakian, responsabilă pentru comunicare a Tinder. ''În concordanță cu această responsabilitate, am decis să întrerupem serviciul pentru persoanele cu vârste mai mici de 18 ani'', a mai spus Rosette Pambakian.

Adolescenții care au deja cont pe această platformă și au sub 18 ani nu își vor mai putea accesa contul începând de săptămâna viitoare. Serviciul Tinder a fost lansat în 2012, iar utilizatorii de Facebook care se înregistrau pe acest serviciu ca având între 13 și 17 ani puteau să își găsească prieteni doar cu vârste cuprinse între aceste limite. Responsabilii companiei Tinder au estimat că prin introducerea acestei bariere de vârstă vor pierde doar 3% din baza totală a utilizatorilor la nivel global, însă măsura este una corectă care trebuie aplicată ca urmare a revizuirii politicii de funcționare a serviciului, începută anul trecut, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.