Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidat important al PNL recunoaște că este cercetat penal de DNA

PNL

Deputatul Alin Popoviciu, desemnat 'cap de listă' a PNL Timiş pentru Consiliul Judeţean (CJ), a recunoscut, vineri, într-o conferinţă de presă, că este 'cercetat de DNA Timişoara într-un dosar disjuns din cel cunoscut sub numele de dosarul 'Aeroportul', precizând, totodată, că nu-şi va retrage candidatura, relateaza Agerpres.

'În momentul de faţă, eu sunt cercetat în acel dosar disjuns, în care, dacă DNA Timişoara consideră că mai sunt probe, este dreptul lor să o facă, dar asta nu mă împiedică în acest moment, conform criteriilor de integritate pe care le are PNL, să candidez la CJ (...) Am fost cercetat într-un dosar întocmit după alegerile parlamentare din 2014, iar în decembrie 2015, acest dosar a fost trimis în judecată. Au fost cercetate şase persoane, iar procurorul de caz a considerat că sunt suficiente probe ca să fie trimise în judecată trei persoane, iar la mine şi la Constantin Ostaficiuc (fost preşedinte PDL Timiş, n.r.) s-a considerat că nu sunt suficiente probe în momentul de faţă. O altă persoană a fost scoasă de sub urmărire penală', a declarat vineri Alin Popoviciu presei.

Procurorii anticorupţie din Timişoara au confirmat zilele trecute, pentru mass-media locală, că Alin Popoviciu este cercetat penal într-un dosar disjuns din cel cunoscut sub numele 'Aeroportul'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.