Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru PSD și ALDE : Liderii grupurilor din familia politică de care aparțin au votat PENTRU discutarea situației României în Parlamentul European

Liderii grupurilor europene din familia politică de care aparțin PSD și ALDE au votat în favoarea unei dezbateri în Parlamentul European pe tema respectării statului de drept în România, potrivit unui document consultat de STIRIPESURSE.RO.

Liderii de grup au decis sa aiba o dezbatere despre statul de drept din Romania in sedinta plenului din octombrie, reiese din document.

Potrivit actului, decizia a fost aprobata de toti liderii grupului.

Dezbaterile ar urma să aibă loc în luna octombrie. Informația privind dezbaterile a fost confirmată de europarlamentarul Siegfried Mureșan.

"Vă confirm că în prima săptămână din luna octombrie va avea loc o dezbatere despre statul de drept din România în plenul Parlamentului European.
Acesta este singurul lucru stabilit până la acest moment despre acea dezbatere. Detaliile dezbaterii urmează a fi stabilite la următoarea conferință a președinților de grupuri parlamentare pe 13 septembrie. Cel mai important este ceea ce va avea de spus Comisia Europeană în dezbatere despre statul de drept din România, deoarece Comisia Europeană este gardianul tratatelor europene și poate oferi o evaluare obiectivă.
Aceasta este doar una din dezbaterile ce vor avea loc despre România în perioada următoare.
În Comisia pentru Libertăți Civile a Parlamentul European (LIBE) va avea loc curând o dezbatere cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre situația din România", a scris, în urmă cu 2 zile, pe Facebook, Siegfried Mureșan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.