Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Ronaldo: Tribunalul sportiv spaniol a respins recursul starului de la Real Madrid pentru suspendarea de cinci etape

www.sport.ro
Cristiano Ronaldo

Tribunalul Administrativ al Sportului Spaniol (TAD) a respins, marți, ultimul recurs al atacantului echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, împotriva celor cinci meciuri de suspendare pe care le-a primit pentru că a împins un arbitru, astfel că decizia rămâne definitivă, a anunțat, marți, TAD, citat de AFP.

"Părțile au fost informate, atât Real Madrid, cât și Federația. Tribunalul administrativ al sportului a respins recursul lui Real Madrid împotriva celor cinci meciuri de suspendare", a precizat un purtător de cuvânt al TAD, anunță Agerpres.

Citește și: Tiger Woods și Lindsey Vonn, 'călcați' de hackeri: Fotografii nud cu cei doi sportivi au fost publicate pe Internet

La rândul său, atacantul portughez a reacționat la "această nouă decizie de neînțeles" și "o nedreptate" pe contul său de Twitter, promițând însă să revină "și mai puternic".

Ronaldo, eliminat pe 13 august în meciul tur al Supercupei Spaniei cu FC Barcelona (3-1), a efectuat deja două din cele cinci meciuri de suspendare.

Cvadruplul deținător al "Balonului de Aur" portughez mai are de ispășit trei meciuri în campionat și va rata partidele cu Valencia, Levante și Real Sociedad. În schimb, Ronaldo ar putea juca pentru Real cu Fiorentina, într-un meci amical, programat miercuri seara, cu ocazia "Trofeului Bernabeu", și ar putea evolua în faza grupelor Ligii Campionilor pe 12 sau 13 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.