Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ pentru Uber: Nu mai are dreptul la activitate

uber taxi

”Am aflat din presa despre aceasta plangere. Uber este o aplicatie, o platforma digitala, nu ofera servicii de transport, ci le intermediaza intre cei care le solicita (pasageri) si cei care le ofera - soferi parteneri, care colaboreaza cu Uber transparent, prin entitati fiscale inregistrate. Vom ataca decizia, intre timp nu se schimba nimic. E ca si cum ai interzice unei platforme de rezervari online sa nu mai ofere servicii de cazare sau unui site de bilete de avion sa nu mai ofere servicii de zbor”, au precizat reprezentanții Uber.

Compania Uber nu mai are voie să lucreze în Cluj-Napoca, au decis judecătorii Tribunalului Specializat Cluj, anunță Gazeta de Cluj.

Citește și: Prima REȚINERE în dosarul privind indemnizaţii ilegale pentru revoluţionari

”S-a dispus încetarea serviciilor UBER pe raza municipiului Cluj-Napoca până la soluționarea dosarului pe fond care are ca obiect acțiune de constatare a concurenței neloiale. Această decizie nu este definitivă, dar este executorie”, a declarat avocatul Tania Maria Câmpan.

”Procedura pe care noi am urmat-o este procedura ordonanței președințiale, este o procedură specializată care se judecă cu celeritate și în baza ei se poate dispune temporar încetarea unor activități. Noi am solicitat încetarea efectelor și a serviciilor efectuate de Uber până la soluționarea dosarului pe fond”, a mai spus apărătorul taximetriștilor, conform Gazeta de Cluj.

”Instanța de judecată a dispus astăzi 16.11.2016 încetarea furnizării serviciilor UBER pe raza municipiului Cluj-Napoca pana la soluționarea dosarului având ca obiect acțiunea de concurenta neloiala”, precizează taximetriștii.

Uber poate ataca decizia Tribunalului Specializat, iar hotărârea finală va fi luată de de Curtea de Apel Cluj, secția comercială și de contencios administrativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.