Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru un celebru om de afaceri, patronul unei cunoscute companii: A fost trimis în judecată pentru o evaziune fiscală de milioane de lei

ciocanel judecator

Un cunoscut om de afaceri din Arad, Viorel Lazăr, administratorul companiei Lazăr & Sohne, a fost trimis în judecată de procurori pentru o evaziune fiscală de peste 36 de milioane de lei. El este acuzat că, prin două firme de procesare a cărnii, timp de trei ani a ascuns sursa impozabilă, aducând prejudicii bugetului de stat.

Conform unui comunicat de presă remis vineri de Parchetul de pe lângă  Tribunalul  Arad, procurorii au dispus trimiterea în judecată a administratorului unor firme de prelucrare şi conservare a cărnii, pentru evaziune fiscală în formă continuată.

Citește și: DNA, lovitură mare pentru CFR: O șefă a companiei a fost trimisă în judecată de procurorii anticorupție

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că este vorba de omul de afaceri Viorel Lazăr, între altele administrator al companiei Lazăr & Sohne, foarte cunoscută în Arad.

”În perioada 2010-2013, prin ascunderea sursei impozabile, inculpatul, în calitate de administrator a două societăţi comerciale având ca obiect principal de activitate prelucrarea şi conservarea cărnii, a cauzat un prejudiciu total bugetului de stat în sumă de  36.094.158 lei. În cauză au fost instituite măsuri asiguratorii pentru recuperarea prejudiciului cauzat”, arată comunicatul.

Dosarul a fost înaintat pentru soluţionare Tribunalului Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.