Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Victor Ponta! Propunerea privind încetarea de drept a stării de alertă - respinsă

Pro Romania
Victor Ponta

Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au respins, în şedinţa de joi, propunerea Pro România privind încetarea de drept a stării de alertă, informează agerpres.ro.

Pro România a solicitat, miercuri, încetarea de drept a stării de alertă şi a propus un proiect de hotărâre în acest sens.

Alertă în showbiz: Marcel Pavel, confirmat cu COVID-19. Alți artiști ar putea fi în pericol / SURSE


"Grupul Pro România a propus pentru şedinţa de mâine (joi - n.r.) a Parlamentului adoptarea unei hotărâri care să constate încetarea de drept a stării de alertă. Urmează ca Birourile permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului să dispună! Noi suntem Pro România - şi ţinem doar cu Romania!", a scris liderul formaţiunii, Victor Ponta, pe Facebook.

Proiectul de hotărâre privind încetarea stării de alertă la nivel naţional şi a măsurilor de prevenire şi control al infecţiilor, în contextul situaţiei epidemiologice generate de virusul SARS-CoV-2, iniţiat de Pro România prevede: "Art. 1 - Ia act de încetarea stării de alertă, astfel cum a fost instituită şi încuviinţată, potrivit dispoziţiilor legale, pe întreg teritoriul României; Art. 2 - Constată încetarea de drept a tuturor măsurilor care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea şi combaterea efectelor epidemiei COVID-19; Art. 3 - Solicită Guvernului să prezinte Parlamentului, în termen de 30 de zile de la publicarea prezentei hotărâri în Monitorul Oficial, un raport complet privind epidemia de COVID-19 pe teritoriul României, măsurile de prevenire şi combatere a efectelor epidemiei, efectele produse de măsurile aplicate, precum şi măsurile economico-sociale asociate stării de alertă şi efectelor epidemiei".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.