Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Loviturară dată de FRF - România va organiza încă un turneu final

sigla FRF

FRF a anunțat azi că România va organiza EURO U19 din 2021. Astfel, naționala României va fi direct calificată, din postura de gazdă, potrivit gsp.ro

Decizia a fost anunțată azi de Comitetul Executiv al UEFA. Turneul va avea loc în iulie 2021 și va avea 8 echipe la start. Cele mai mari șanse să organizeze meciurile le au stadioanele Steaua, „Giulești”, Arena Națională și „Ilie Oană”.

Din 2002, de când s-a introdus categoria sub 19 ani la națională, România a mai organizat o singură dată turneul, în 2011. Atunci, „tricolorii” au terminat pe ultimul loc în grupă, cu un punct.

GENERAȚIE CONDUSĂ DE STARUL LUI JUVENTUS

În prezent, România U19 este antrenată de Laurențiu Roșu. Vedeta echipei este Radu Drăgușin, fundașul lui Juventus, iar printre cei mai importanți jucători se numără Markovici (Craiova), Mărginean (Sassuolo) și Dumitru (FCSB).

Citește și: Ministrul Transporturilor îi răspunde lui Dan Barna cu un video de pe autostradă: V-a fost frică să intrați?

„Tricolorii” debutează în octombrie în calificările pentru EURO 2020. Aceștia se vor duela cu Serbia, Spania și Lituania.

Primele două clasate din cele 13 grupe și cel mai bun loc 3 merg la Turul de Elită, din martie 2020, alături de Portugalia. Din cele 28 de echipe, 7 vor merge la EURO U19, alături de gazda Irlanda de Nord.

A TREIA PREZENȚĂ + AL DOILEA TURNEU GĂZDUIT

Va fi al doilea turneu pe care România îl va găzdui în următoarea perioadă. Național Arena va organiza 4 meciuri de la EURO 2020: 3 în grupă și unul în „optimi”.

În plus, aceasta va fi a treia prezență a României la un turneu final din mandatele lui Răzvan Burleanu, după cea a naționalei mari de la EURO 2016 și a naționalei U21 de la EURO 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.