Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru: Costel Alexe ar fi divorţat chiar în perioada în care e vizat de DNA. Soţia, martor în dosar (surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
costel alexe

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, luni, că solicită încuviinţarea urmăririi penale a lui Costel Alexe, fost ministru şi fost deputat, pentru luare de mită şi instigare la delapidare, după ce ar fi cerut de la managerul unui combinat siderurgic 22 de tone de produse din tablă, pentru alocarea cu titlu gratuit către fabrica respectivă a certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră şi monitorizarea măsurilor luate pentru închiderea unui depozit de deşeuri neconforme.

Surse din PNL, citate de Ziarul de Iaşi, susţin că aceasta nu este singura problemă cu care se confruntă liderul liberal. Potrivit surselor citate, Costel Alexe ar fi divorţat săptămâna trecută de soţia lui, Raluca.

Potrivit unor surse judiciare, zecile de tone de materiale metalic ar fi fost lăsate la societatea administrată de către soția fostului ministru, aceasta fiind ruda pomenită de anchetatorii DNA n comunicatul oficial transmis luni. La acest moment, susțin aceleași surse, femeia are calitate de martor, ea fiind protejată de altfel prin lege, nefiind obligată să dea declarații în legătură cu activitățile pretins nelegale ale soțului.

Izbitoare este asemănarea acestui divorţ cu un altul notoriu la Iaşi, în circumstanţe asemanatoare: cel al lui Gheorghe Nichita, înaintea reţinerii fostului primar. Asta dacă nu ar putea fi vorba de un divorț aranjat, tocmai pentru a se pune la adăpost averea familiei, mai notează sursa citată.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a precizat, luni, că a aflat ”cu surprindere” de acuzaţiile pe care i le aduc procurorii DNA şi precizează că îşi doreşte finalizarea acestui demers cât mai repede şi aflarea adevărului. ”Nu am cerut şi nu am luat în întreaga mea activitate publică foloase necuvenite cu încălcarea legii”, susţine Costel Alexe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.