Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ la Berlin: Luare de ostatici într-un centru comercial - VIDEO - UPDATE Atacatorul a fost prins, ostaticii sunt eliberați

 

UPDATE

Individul care a luat ostatici angajaţi ai unei filiale bancare din Berlin a fost imobilizat şi reţinut, anunţă Poliţia germană, precizând că ostaticii au fost eliberaţi.

"Poliţia era în contact cu suspectul, forţele de intervenţie tocmai l-au reţinut. Individul ameninţa două femei şi un bărbat într-o filială Postbank", a comunicat Poliţia din Berlin.

Citește și: Virgil Musta, după recordul de pacienți la ATI: Paharul s-a umplut. Nu ştim ce facem în continuare

Conform unor surse din cadrul serviciilor de securitate, autorul luării de ostatici a fost imobilizat de agenţi ai forţelor de intervenţie şi a fost reţinut.

Cei trei ostatici au fost eliberaţi.

Autorităţile încearcă să afle motivele luării de ostatici din Centrul comercial Forum Köpenick, situat în Berlin.

Citește și: Un scandal de hărțuire sexuală lovește Direcția Națională Anticorupție! Plângere penală pe numele procurorului care a vrut să-l îngroape pe unul dintre șefii ANPC

Știrea inițială

Un individ a luat ostatice mai multe persoane într-un centru comercial din oraşul Berlin, afirmă surse citate de presa germană, precizând că la locul incidentului au fost mobilizaţi sute de agenţi de poliţie.

Incidentul de securitate a fost semnalat în Centrul comercial Forum Köpenick din capitala Germaniei. Potrivit unor surse citate de publicaţia Bild, un individ a luat ostatici trei angajaţi ai unei filiale a companiei bancare Postbank.

Citește și: Rareș Bogdan, despre majorarea pensiilor: Mă deranjează ipocrizia celor din PSD. Dacă şi-ar fi dorit atât de mult , ar fi crescut pensiile atunci, nu cu o prorogare de un an şi două luni de zile

Poliţia din Berlin a conformat incidentul. "La faţa locului au fost trimişi 200 de agenţi de poliţie. Este vorba de o situaţie periculoasă pentru trei angajaţi ai unei filiale Postbank. Au fost mobilizaţi şi agenţi ai forţelor speciale de intervenţie", a comunicat Poliţia din Berlin, prin Twitter.

Autorităţile încearcă să negocieze cu autorul luării de ostatici, scrie mediafax.ro.

Citește și: Liviu Pleșoianu pune tunurile pe Raed Arafat: Aștept ieșirile dvs. publice în care, cu aplomb egal, să spuneți că vă opuneți desfășurării alegerilor în 6 decembrie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.