Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luca Toni l-a dat de gol pe Pep Guardiola - Visează să antreneze în Italia

www.gsp.ro
Pep Guardiola

Pep Guardiola (48 de ani) visează la ziua în care va reveni în campionatul Italiei. Luca Toni (41 de ani), fost internaţional italian, l-a dat de gol pe managerul spaniol, într-un interviu acordat recent în presa din Peninsulă potrivit mediafax.

Toni a recunoscut că a vorbit personal cu Guardiola, pe vremea în care o pregătea pe Bayern, şi i-ar fi spus că vrea să antreneze în Serie A, unde a evoluat pentru două sezoane ca jucător. Tehnicianul pare că a rămas ataşat de fotbalul italian. În ciuda perioadei scurte petrecute acolo, clipele trăite la Brescia şi AS Roma l-au marcat pe Pep.”Mai devreme sau mai târziu, va antrena şi în Italia. Îi plac provocările, iar la sfârşitul mandatului de la Bayern, când ştia că va merge la Manchester City, mi-a spus că vrea să se întoarcă în Seria A ca antrenor”, a declarat Luca Toni, citat de calciomercato.com, care spune că Guardiola ar putea alege între două echipe: ”Unde îl văd? La Roma, unde a jucat, sau la Juventus, cel mai important club de acolo”.

Pep Guardiola este considerat de mulţi cel mai bun antrenor în activitate. Deşi a pregătit 3 cluburi, şi-a trecut în C.V. 25 de trofee. Cele mai importante sunt cele două Ligi ale Campionilor cu Barcelona, din 2009 şi 2011. Din 2016 o pregăteşte pe Manchester City, iar actualul contract expiră în iunie 2021. În această perioadă i-a condus pe englezi în 170 de partide, înregistrând 127 de victorii, 20 de egaluri şi 23 de înfrângeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.