Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Lucia di Lammermoor' şi baletul 'Corsarul', în prima săptămână din stagiunea ONB

romaniatv.net
opera nationala

Opera Naţională Bucureşti propune spectatorilor, în prima săptămână din noua stagiune, opera "Lucia di Lammermoor" de Gaetano Donizetti, în regia lui Andrei Şerban, şi baletul "Corsarul" de Adolphe Charles Adam, în coregrafia lui Vasily Medvedev.

Potrivit unui comunicat al ONB, transmis luni AGERPRES, sâmbătă este programat spectacolul cu opera "Lucia di Lammermoor" de Donizetti.

Pentru această reprezentaţie, tenorul Florin Guzgă va fi invitat în rolul Sir Edgardo di Ravenswood, iar conducerea muzicală îi va aparţine maestrului Ciprian Teodoraşcu.

Duminică, are loc spectacolul de balet "Corsarul" de Adolphe Charles Adam, un spectacol deosebit de solicitant, atât din punct de vedere tehnic, cât şi interpretativ.

Coregraful Vasily Medvedev a afirmat că, de-a lungul ultimilor ani, în lumea baletului interesul pentru dansul clasic a crescut în mod evident.

"Atmosfera de sărbătoare şi frumuseţea acestui stil sunt mereu prezente în spectacol. Publicul este încântat de puritatea şi fragilitatea baletului clasic, ca şi de uimitoarele performanţe şi abilităţi ale balerinilor formaţi în ultimii ani. Limbajul coregrafic este unul uşor de înţeles de către public. 'Corsarul' care are deja 150 de ani de când este dansat a rămas pe gustul spectatorilor îndrăgostiţi de baletul clasic", a declarat coregraful.

Biletele se pot cumpăra de pe site-ul http://tickets.operanb.ro/ şi de la Casa de Bilete a Operei Naţionale Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.