Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucia Rivera, iubita pilotului Marc Marquez: 'M-am săturat de insulte pentru că am o relație'

Lucia Rivera

Iubita pilotului MotoGP Marc Marquez, Lucia Rivera, nu a mai suportat avalanșa de critici care vine la adresa ei și a postat pe contul ei de socializare un mesaj către toți cei care "nu o lasă nici pe ea, nici pe apropiații ei să trăiască", informează MEDIAFAX.

Frumoasa tânără de 20 de ani amenință că va ajunge la poliție pentru a face plângere contra tuturor celor care vorbesc prea multe minciuni.

Citește și: STUDIU: Tehnologia 5G în România va determina schimbări ample în infrastructura reţelelor de telecomunicaţii

"M-am săturat de insulte la adresa prietenelor mele, la adresa familiei mele (bunicii, mamei, inclusiv au fost folosite poze cu fratele meu mai mic de șase ani) pentru că, pur și simplu, am o relație, care de când a început nu m-a schimbat, eu sunt în continuare aceeași. Începând de astăzi o să încep să apelez la formalități legale. Accept critici, pentru că până la urmă sunt expusă, dar terminați cu bârfele, invenții și să încercați să spuneți lucruri despre mine care nu sunt adevărate. Rețelele de socializare nu cred că sunt făcute pentru astfel de lucruri, ci să avem mai aproape lucrurile care ne plac. Nu înțeleg de ce să se piardă atât de mult timp să se creeze conturi false, pentru a face o legătură între mine și nume ridicole. Cu toate acestea rămân cu cei care mă susțin și care mă criticați cu sens, este clar că nu sunt perfectă pentru că sunt om, dar un lucru este critica, iar altul este hărțuirea. Să mi le faceți mie, dar nu oamenilor pe care îi iubesc. Trăiți și lăsați să trăiască", a scris pe contul de Instagram Lucia Rivera.

Citește și: Stelian Tănase profețește DEZASTRUL pentru PSD-ul condus de Viorica Dăncilă: pronostic pentru prezidențiale

Modelul spaniol a fost să îl susțină pe iubitul ei, Marquez la cursa GP de la Catalunya, împreună cu bunicul ei. Lucia Rivera a postat pe contul ei de socializare o poză cu acesta și cu motocicleta pilotului catalan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.