Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode așteaptă SURPRIZE la alegerile PNL: În acest an, se va da un semnal

Facebook
Ludovic Orban

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, consideră că Ludovic Orban ”a făcut ce trebuie” pentru PNL din momentul în care a preluat şefia partdului şi până în prezent. El precizează că nu va candida pentru o funcţie de conducere la nivel naţional.

Bode a declarat duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, că în cadrul congresului PNL din acest an trebuie dat un semnal referitor la modul în care se va raporta partidul la anul electoral 2024, conform News.ro.

“Cred că Congresul PNL, care va fi organizat în acest an, va da un semnal, nu doar în interiorul partidului, pentru că sigur dăm un semnl în interior, dar dăm un semnal către cetăţeni privind modul în care ne raportăm noi, PNL, la anul electoral 2024”, a explicat Bode.

Întrebat de dacă Ludovic Orban trebuie să continue la conducerea PNL, Bode a răspuns: “Când vom vedea care sunt opţiunile pentru funcţia de preşedinte, sigur că vă pot răspunde la această întrebare, Astăzi vă spun foarte clar că preşedintele Ludovic Orban a făcut ceea ce trebuie pentru PNL din momentul în care preluat şefia acestui partid şi până astăzi”.

Bode a mai precizat că nu va candida la Congresul PNL pentru o funcţie de conducere la nivel naţional, ci intenţionează să candideze pentru preşedinţia organizaţiei judeţene PNL Sălaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.