Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode, de Ziua Jandarmeriei: Este una dintre structurile care, prin curaj şi seriozitate, a recâştigat încrederea românilor

Inquam Photos
Lucian Bode

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei Jandarmeriei în care apreciază că instituţia, ”prin curaj şi seriozitate, a recâştigat încrederea românilor”. ”Acest proces de consolidare a încrederii publice trebuie să continue”, a transmis ministrul, anunță news.ro.

”Jandarmeria Română, în cei 173 de ani de existenţă, şi-a făcut datoria cu devotament şi a fost mereu aproape de comunităţi. Jandarmeria este una dintre structurile care, prin curaj şi seriozitate, a recâştigat încrederea românilor. Acest proces de consolidare a încrederii publice trebuie să continue. Astfel, pentru a menţine sus ştacheta profesională şi pentru a fi un reper în societate este nevoie de un proces continuu de transformare şi perfecţionare”, a scris, luni, pe Facebook, ministrul de Interne.

Bode: Evoluţia instituţională a Jandarmeriei Române depinde de fiecare angajat

Lucian Bode apreciază că ”evoluţia instituţională a Jandarmeriei Române depinde de fiecare angajat al acesteia care cu onoare, integritate şi profesionalism îşi va îndeplini misiunile încredinţate”.

”Jandarmeria este o structură esenţială în arhitectura statului român, iar activitatea trebuie să fie ghidată de respectul faţă de Lege şi faţă de cetăţean! Am încredere în capacitatea de modernizare a acestei instituţii şi îmi doresc să rămână aceeaşi structură puternică pe care românii se pot baza la nevoie. Le doresc tuturor celor care au îmbrăcat haina de jandarm să se ridice la înălţimea misiunilor încredinţate, dar şi la nivelul aşteptărilor cetăţenilor”, a mai transmis ministrul.

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei, Lucian Bode a decorat, luni, Drapelele de Luptă a unsprezece unităţi militare ale Jandarmeriei Române.

Pentru a marca 173 de ani de existenţă a Jandarmeriri, instituţia a derulat, în cooperare cu Romsilva, campania de împădurire ”173 de stejari pentru România”.

Vezi și: Totul despre Cristina Tudorache, jandarmerița asiatică de la Jandarmeria Galați! Cu origini sută la sută chineze, se consideră o româncă cu accent moldovenesc

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.