Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode, la inaugurarea Metroului din Drumul Taberei: 'Este un moment istoric' / VIDEO

Guvern
lucian bode

Este un moment istoric pentru tot ce înseamnă transportul public de călători în București, a spus ministrul Lucian Bode, la inaugurarea Metroului din Drumul Taberei.

"Asistăm astăzi la un moment istoric pentru tot ceea ce înseamnă transportul public pentru Bucureşti. Punerea în funcţiune a magistralei M5 Drumul Taberei cu cele 10 staţii, toate fiind proiectate şi construite de la zero, reprezintă de departe cea mai importantă realizare a Metrorex în toţi cei 41 de ani de activitate", a afirmat, marţi, Lucian Bode, la inaugurarea oficială a Magistralei 5 de metrou.

ALERTĂ Oana Lovin, SĂLTATĂ cu jandarmii de la inaugurarea metroului de la Drumul Taberei: a SCANDAT lozinci la adresa lu Iohannis

El a mulţumit celor care au contribuit la realizarea acestei investiţii - beneficiarului Metrorex, antreprenori, furnizori, consultanţi, echipele de specialişti.

"Aşadar iată că se poate. Se poate să ne onorăm promisiunea făcută pe 22 iunie, când ne-am angajat că magistrala M5 va fi dată în toamnă în circulaţie cu călători. Magistrala îşi va continua dezvoltarea cu încă 6 staţii pe secţiunea Eroilor – Piaţa Iancului. În prezent proiectul se află în procedură de licitaţie. În ceea ce priveşte proiectul de legătură cu Aeroportul Otopeni, 12 staţii, 14,2 km, acesta va intra în linie dreaptă anul viitor, când vom semna contractul de proiectare şi execuţie. Aşadar, dezvoltarea transportului public a fost şi rămâne o prioritate. Daţi-mi voie să mulţumesc bucureştenilor din această parte a Bucureştiului pentru răbdarea lor", a spus Bode.

El a anunţat că Metrorex a decis ca, marţi, până la ora 23.00, accesul la magistrală să fie liber.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.