Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode NU ȘTIE NIMIC NOU despre explozia de la Petromidia: le dorește sănătate multă românilor transferați în Germania

captura Facebook
Lucian Bode

Cei doi pacienți cu arsuri grave după explozia de la rafinăria Petromidia, din Năvodari, au fost duși, luni, la o clinică din Offenbach, Germania, cu o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române.

Aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a realizat, luni, o misiune umanitară în Germania, pe ruta Otopeni – Offenbach – Otopeni, pentru transportul, în regim de urgență, a celor doi pacienți care au suferit arsuri în explozia de la Rafinăria Petromidia.

Echipa medicală care monitorizează pacienții pe timpul zborului este formată din specialiști din cadrul UPU-SMURD București și Ministerului Apărării Naționale.

"Nu am informații de la Petromidia. Știu doar cum s-a realizat transferul lor de la Constanța în Germania. Am speranța și le doresc să le dea Dumnezeu sănătate și să se întoarcă cât mai repede acasă", a declarat Lucian Bode.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.