Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode: 'Peste 100 de angajați ai Tarom au plecat voluntar, perioada a fost extinsă'

captura Facebook
Lucian Bode

Peste 100 de angajați ai Tarom au plecat voluntar, iar perioada în care oamenii pot opta pentru o astfel de retragere a fost extinsă, a anunțat marți ministrul Transporturilor Lucian Bode, care a făcut bilanțul unui an de guvernare.

Compania își va reduce numărul angajaților cu circa 600 de persoane, fiind prevăzută acordarea de salarii compensatorii, a precizat ministrul, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Donald Trump, ieșire furtunoasă după atacul din Viena: 'Aceste atacuri ale răului asupra oamenilor nevinovaţi trebuie să înceteze'

Alte acțiuni care țin de restructurarea operatorului aerian național sunt reorganizarea agențiilor, renunțarea la rutele neprofitabile, precum și renegocierea contractelor, cum ar fi cel pentru combustibili, a adaugat Bode. Ministrul spune că Tarom are probleme și din cauză că are o flotă diversificată, formată din 9 aeronave ATR, 4 Airbus și 10 Boeing și nu una unitară.

În context, ministrul a anunțat că Taropm va încasa 32 de milioane de dolari pe 9 aeronave ATR vechi, care au fost înlocuite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.