Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode, reacție după ce a aflat că parlamentarii AUR vin la MAI: 'Aici nu este sat fără câini'

stiripesurse.ro
Lucian Bode

Parlamentarii AUR se vor afla miercuri, la ora 10,00, în faţa Ministerului Afacerilor Interne, pentru a solicita o întrevedere "urgentă" cu ministrul Lucian Bode şi cer "suspendarea imediată a celor implicaţi în abuzurile comise noaptea trecută la Brăila împotriva protestatarilor paşnici, unii dintre ei minori", a anunţat copreşedintele partidului George Simion. Ministrul de Interne Lucian Bode a aflat din presă această informația și a spus că este surprins să vadă că parlamentarii AUR nu cunosc legea și în ce condiții pot discuta cu un membru al Guvernului, menționând totodată că MAI „nu este sat fără câini”.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

„Aici este Ministerul Afacerilor Interne, nu este sat fără câini. Aici nu vine fiecare când vrea, trece pe stradă și se oprește să discute cu ministrul de Interne. Parlamentarii au drepturi și obligații. Obligația lor este să cunoască legea, să știe în ce condiții pot discuta cu un membru al Guvernului. Aici nu vorbesc doar de ministrul MAI. (...) Nu se pune problema să nu discutăm cu oricine, dar mă surprinde că parlamentarii nu cunosc regulamentul”, a spus Lucian Bode.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.