Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode sare în apărarea lui Raed Arafat: Domnul Arafat nu a venit la şedinţa PNL pentru că nu avea ce face. A venit la respectiva şedinţă fiind invitat

stiripesurse.ro
Lucian Bode

Ministrul Afacerilor Interne a declarat la Prima TV că are o colaborare foarte bună cu șeful DSU Raed Arafat şi consideră că nu este în regulă faptul că anumite persoane îi cer demisia şi îi jignesc pe acesta doar pentru că nu sunt de acord cu anumite măsuri luate în timpul pandemiei.

Bode a fost întrebat la emisiunea Insider Politic ce părere are despre faptul că la protestele din ultima perioadă au fost forme de manifestare verbale violente faţă de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.
“Fiecare alege să se manifeste cum doreşte de cuviinţă, dacă respectă normele legale în vigoare. Eu, pe domnul secretar de stat Raed Arafat, îl privesc din perspectiva omului cu care colaborez în calitatea lui de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Eu colaborez foarte bine. Ca să fie lucrurile foarte clare, nimeni nu este de neînlocuit, ministru, secretar de stat, primul-ministru pleacă prin moţiune de cenzură, dar în momentul în care un mecanism funcţionează şi unii doar pentru că nu sunt de acord cu anumite măsuri sau alte interese, şi aici nu aş vrea să intru într-o discuţie legată de sistem, cer demisia şi îl jignesc pe domnul doctor Arafat, din punctul meu de vedere nu este în regulă”, a transmis Bode.
El a mai fost întrebat şi despre faptul că unii liberali au fost nemulţumiţi că Arafat a a fost prezent într-o şedinţă a PNL.
“Domnul Arafat nu a venit la şedinţa PNL pentru că nu avea ce face. A venit la respectiva şedinţă fiind invitat. De ce a fost invitat şi ce a prezentat acolo se poate discuta, dar nu s-a trezit dimineaţa să spună ”Eu astăzi mă duc la şedinţa PNL”, a explicat Lucian Bode.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.