Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode, șocat de imaginea în care polițistul ar fi verificat starea Raisei cu piciorul: 'O astfel de imaginea nu poate fi înțeleasă'

Inquam Photos / Octav Ganea
lucian bode

Ministrul de Interne Lucian Bode s-a declarat șocat de imaginea în care polițistul care a accidentat mortal o fetiță pe trecerea de pietoni ar fi verificat cu piciorul starea acesteia.

„Imaginea în care polițistul ar fi verificat dacă fata trăiește au fost la fel de șocante ca și accidentul în sine. Pentru mintea unui om normal o astfel de imagine nu poate fi concepută, nu poate fi înțeleasă și evident că am verificat dacă acest lucru s-a întâmplat. Procurorul are acest dosar în administrare și ceea ce spuneți dvs este parte în dosar. Sunt martori care spun dacă s-a întâmplat sau nu s-a întâmplat așa. Am văzut aseară în spațiul public o înregistrare care ar fi de la STS pe 112 din care rezulta că polițistul s-a coordonat cu dispecerii la un moment dat, spunându-i să așeze corpul copilului pe partea stângă pentru a nu ...ajutându-l să acorde primul ajutor și respectiva imagine, am văzut aceste imagini, dar nu am dovada că așa s-a întâmplat, sunt convins că procurorul o va avea în final, ar arăta că fetița se afla poziționată pe partea stângă atunci când au venit salvatorii în mai puțin de 8 minute de la apel și polițistul ar fi fost cel care a întors victima pe partea stângă. Nu știu și nu am informații din dosar cu privire la ceea ce spuneți, doar pot să comentez ceea ce s-a spus în spațiul public, însă mă feresc să mă transform în comentator”, a spus Lucian Bode.

Un martor la accidentul în care o fetiţă a murit, lovită de o maşină a Poliţiei, susţine că poliţistul care se afla la volanul autospecialei ar fi mers la copila care zăcea pe caldarâm şi ar fi verificat dacă aceasta mişcă, împingând-o cu piciorul.

Poliţia Capitalei susţine că poliţistul s-a aplecat asupra victimei pentru a vedea în ce stare este şi că el a sunat primul la 112.

O femeie care pretinde că a fost martoră la ceea ce s-a întâmplat imediat după accidentul din Sectorul 1 al Capitalei a declarat, că poliţistul care se afla la volanul maşinii implicate a împins cu piciorul trupul fetiţei, care a fost aruncat zeci de metri în urma impactului cu autospeciala. Femeia a mai povestit că abia apoi poliţistul s-a aplecat şi a întors trupul fetei din gura căreia curgea sânge.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.