Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode vrea investiții de miliarde: Îmi doresc ca România să atingă borna asumată în PNRR, de 3000 km de autostrăzi

YouTube
Lucian Bode

Lucian Bode vrea investiții de miliarde: Îmi doresc ca România să atingă borna asumată în PNRR, de 3000 km de autostrăzi

Secretarul general al PNL, fost ministru al Transporturilor Lucian Bode, a declarat marţi, după vizita de lucru la obiectivul de investiţii rutiere Drum Expres Craiova-Piteşti, tronsonul 3 Valea Mare-Coloneşti, că îşi doreşte ca România să atingă borna asumată în PNRR, de 3000 km de autostrăzi.

”În urmă cu 4 ani, PNL a reuşit să schimbe paradigma, plecând de la modelul economic bazat pe consum la un model bazat pe stimularea investiţiilor. Am reuşit să semnăm ordinele de începere a lucrărilor pentru tronsonul 2 care s-a dat în trafic anul trecut, în octombrie 2020 am semnat contractul de proiectare şi execuţie pentru tronsonul 3, inaugurat în câteva zile”, a spus Bode.

Secretarul general al PNL a precizat că în 2020 guvernul liberal a alocat aproape 800 milioane lei pentru finanţarea acestui obiectiv .

”Într-un singur an, Guvernul a alocat aproape 25% din sumele necesare pentru finanţarea lucrărilor. Avem un constructor serios care realizează obiectivul cu 6 luni înainte de termen. ne-am dori ca anul viitor să avem tot drumul expres, 121 km, finalizat, dat în trafic Îmi doresc ca România să atingă borna asumată în PNRR, 3000 km de autostrăzi”, a mai arătat Bode.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.