Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Romaşcanu, după ce PNL a solicitat revocarea din funcţie a Avocatului Poporului: Mare trebuie să mai fie panica în rândul liberalilor

Inquam Photos/ Octav Ganea
Lucian Romascanu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, afirmă că ”mare trebuie să mai fie panica în rândul liberalilor, dacă au ajuns să calce în picioare unele dintre instituţiile fundamentale ale statului român”, referindu-se la solicitarea PNL de revocare din funcţie a Avocatului Poporului. Social-democratul consideră că ”îngerii dreptăţii dau atacul la toate instituţiile care îşi exercită prerogativele pe care le au”, anunță news.ro.

”Mare trebuie să mai fie panica în rândul liberalilor, înnegurată trebuie să le fie perspectiva electorală, dacă au ajuns să calce în picioare unele dintre instituţiile fundamentale ale statului român: CCR, Avocatul Poporului, ICCJ. Ultima găselniţă este legarea demersului Avocatului Poporului de PSD. Pentru corecta informare a publicului, şi ICCJ a contestat la CCR impozitarea pensiilor speciale. Şi această înaltă instanţă a fost atacată nejustificat de PNL”, a transmis, luni, Lucian Romaşcanu.

Citește și: VIDEO! Tânăr bătut și încătușat de polițiști live pe Facebook: ‘Trebuie să purtați mască de protecție și mănuși’

Acesta susţine că ”îngerii dreptăţii dau atacul la toate instituţiile care îşi exercită prerogativele pe care le au, doar pentru că PNL crede că este o pâine politică de mâncat”.

”Măi, domnule Orban, măi puţin stimaţi liberali, îl veţi ataca şi pe preşedintele Iohannis pentru contestarea, doar în ultimile zile, la CCR, a următoarelor legi: legea privind celebrarea Trianonului sau legea privind construirea Spitalului Militar Constanţa? Aşteptăm cu interes. Sau vă veţi solicita singuri plecarea de la guvernare pentru că aţi contestat la CCR legea privind sprijinul acordat fermierilor? Urât mod de a face politică aţi ales”, a mai transmis Romaşcanu.

Acesta susţine că PNL a atacat ”tot ce se putea ataca ca instituţii ale statului, mai puţin DNA-ul”.

”Emoţii?", şi-a încheiat Romaşcanu mesajul.

Citește și: În contextul creșterii cazurilor de coronavirus, Nelu Tătaru trage semnalul: O să fim nevoiți să aplicăm și anumite restricții

PNL a depus luni, la conducerile celor două Camere ale Parlamentului, solicitarea de sesizare pentru convocarea Comisiilor juridice în vederea revocării lui Renate Weber din funcţia de Avocat al Poporului, considerând că aceasta, prin acţiunile sale, şi-a depăşit competenţele legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.