Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Romaşcanu, mesaj de Ziua Naţională: Este o zi care marchează identitatea noastră ca popor. Cultura a jucat cel mai important rol...

cetateanul.net
Lucian Romaşcanu

"Este o zi care marchează identitatea noastră ca popor. Cultura a jucat cel mai important rol în ţesătura aceasta fină care reprezintă naţiunea română", a spus ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, în mesajul adresat de Ziua Naţională, potrivit news.ro.

„Dragi români, sunt extrem de onorat ca, din vremelnica poziţie de ministru al Culturii, să urez La mulţi ani României şi românilor! Este o zi extrem de importantă, este o zi care marchează identitatea noastră ca neam, identitatea noastră ca popor. Cultura a jucat cel mai important rol în ţesătura aceasta fină care reprezintă naţiunea română. Vă urez tuturor să sărbătoriţi cu bine, să fiţi sănătoşi şi Dumnezeu să binecuvânteze România! La mulţi ani, România!”, a spus Romaşcanu.

Ziua Naţională a României este sărbătorită, în fiecare an, la data de 1 Decembrie. În 1918, la această dată, Marea Adunarea Naţională de la Alba Iulia adopta rezoluţia Unirii Transilvaniei, Banatului, Crişanei şi Maramureşului cu România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.