Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucrări la Reactorul 2 de la Cernavodă: Nuclearelectrica reduce puterea Unităţii duminică, 21 ianuarie

reactor cernavoda
Producătorul de energie Nuclearelectrica (simbol bursier SNN), a anunţat vineri că a decis să reducă puterea Unităţii 2 de la centrala din Cernavodă în ziua de 21 ianuarie, "în vederea asigurării condiţiilor de lucru pentru remedierea  unui defect incipient la unul din sistemele de proces".

"S.N. Nuclearelectrica SA (SNN) anunta ca in data de 21.01.2018, incepand cu ora 07:30, CNE Cernavoda va reduce cu 27% (cca 200 MWh) puterea Unitatii 2 in vederea asigurarii conditiilor de lucru pentru remedierea unui defect incipient la unul din sistemele de proces ale partii clasice a Unitatii 2.

Durata reducerii de putere va fi de aproximativ 16 ore, reactorul ramanand conectat la Sistemul Energetic National in toata aceasta perioada.

Lucrarile de remediere si reducerea de putere nu vor avea niciun impact negativ asupra personalului, populatiei si mediului inconjurator, acestea realizandu-se in conformitate cu procedurile specifice ale centralei.", potrivit unui comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi: Consilierul lui Isărescu vine cu veşti ŞOC: BNR nu exclude o nouă CREŞTERE a dobânzii de politică monetară .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.